Onderhoud door Fuerza WebDesign

WP Website Onderhoud

Voorkom problemen en laat je Website onderhouden door Fuerza WebDesign

Voordelig je website en/of webshop laten onderhouden.

  Als professionele website ontwerpers begrijpen wij het belang van het actueel houden van jouw website en het zorgen voor optimale prestaties en beveiliging. Bij Fuerza WebDesign bieden wij onderhoudsdiensten aan voor websites en webshops, inclusief het bijwerken van het CMS (Content Management System), het ontwerp en de functionaliteit. Door onze ervaring kunnen wij regelmatige onderhoudscontroles uitvoeren en zorgen daarmee dat je website zonder problemen blijft functioneren. Wij zorgen voor de nodige updates en verbeteringen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten. Kies voor onze onderhoudsdienst en wij zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en optimaal presteert. Zo blijft jouw website veilig, stabiel en snel werken. Concentreer je op jouw bedrijf en laat het onderhoud van jouw website aan ons over. Fuerza WebDesign doet het technische onderhoud van je website voor slechts €40,- per maand. 

  Je website en/of webshop aanpassen en uitbreiden.

  Voor je business is het van belang dat je bezig blijft met je website zoals nieuwe content, foto’s, blogs en pagina’s. Immers je (potentiele) klanten willen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en acties. Ook voor de ranking van je website of webshop in Google is het van groot belang dat je telkens wat nieuws te melden hebt. Of je nu bestaande content aanpast of er nieuwe content bij plaatst, Google indexeert het en bepaalt mede daardoor je ranking. Fuerza WebDesign helpt je daarmee voor een redelijk bedrag vanaf  €65,- per maand inclusief het technische  onderhoud.

   Tips voor Website beheer en onderhoud

   Onderhoud is essentieel voor een goed functionerende website. Veel ondernemers denken misschien dat ze geen onderhoud nodig hebben, maar dat is niet de werkelijkheid. Of je nu een webwinkel hebt of niet, regelmatig website onderhoud is ontzettend belangrijk. Je wilt tenslotte dat je website goed werkt en zoveel mogelijk bezoekers trekt. En als die bezoekers eenmaal op je website zijn, wil je ze ook goed informeren of zelfs triggeren met boeiende inhoud. Dat is waar je website voor bedoeld is. Bij Fuerza WebDesign begrijpen we het belang van onderhoud. Wij bieden professionele onderhoudsdiensten aan voor websites en webshops, inclusief het bijwerken van het CMS, het ontwerp en de functionaliteit. Met onze ervaring kunnen we regelmatige onderhoudscontroles uitvoeren, zodat je website probleemloos blijft functioneren. Wij zorgen voor updates en verbeteringen, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsactiviteiten. Kies voor onze onderhoudsdienst en wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en optimaal presteert. Concentreer je op je bedrijf en laat het onderhoud van je website aan ons over.

   Website onderhoud: doe je het zelf of besteedt je het uit?

   Zelfs een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Veel aandachtspunten kan je, als je zou willen, misschien wel zelf doen, andere kritieke punten kun je echt beter uitbesteden. Of misschien wil je wel het hele website beheer uitbesteden, zodat je er zelf weinig omkijken naar hebt en je bezig kunt houden met zaken die voor jou belangrijk zijn. Een website expert weet precies waar hij op moet letten om de website goed te onderhouden zodat hij optimaal presteert. Een WordPress website is natuurlijk wel door jou zelf bij te houden, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Soms zijn er aanpassingen nodig aan de website die je beter niet zelf kunt doen als je geen verstand van zaken hebt. Als je tenminste niet het risico wilt lopen dat er van alles misgaat. Ik geef je een aantal voorbeelden van punten waar regelmatig naar gekeken moet worden: je website niet zoekmachinevriendelijk is, hoe snel laadt jouw website, de database optimaliseren, en een effectieve website. Het mag wel duidelijk zijn dat een website eigenlijk voortdurend in beweging moet zijn. Alleen wat informatie invoeren en daarna niet meer naar de website omkijken is eigenlijk zonde van het werk. Met het website beheer uitbesteden weet je zeker dat de expert op dit gebied op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, zodat jouw website altijd in een optimale staat kan zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij Fuerza WebDesign.

   Zorg dat je website up-to-date is!

   Het is van cruciaal belang dat je altijd de nieuwste versie van WordPress hebt. Tijdens het WordPress onderhoud wordt hier altijd direct naar gekeken. Het is ook essentieel dat je plugins up-to-date zijn. Als je dit niet doet, vergroot je het risico op het hacken van je website vanwege mogelijke beveiligingslekken. WordPress zorgt automatisch voor de nieuwste beveiligingsupdates voor het content management systeem (CMS), maar deze moeten wel gedownload en geïnstalleerd worden. Als je dit niet doet, zijn de beveiligingsmaatregelen niet meer effectief en neemt het risico op crashes of hacks toe. En dat wil je absoluut vermijden! Het is dus van groot belang om up-to-date te blijven, ook door regelmatig onderhoud aan je website uit te voeren.

   Maak een back-up van je website!

   Vergeet nooit om een back-up te maken voordat je je website update. Of je nu gebruikmaakt van speciale back-up software of handmatig een kopie van je website op je computer maakt, het is altijd verstandig om een back-up te hebben. Als je ervoor kiest om het onderhoud van je WordPress-website uit te besteden, hoef je je geen zorgen te maken, want ons team zorgt altijd voor een back-up. Het is ook belangrijk om een back-up te maken voordat je grote veranderingen aan je website aanbrengt. Het zou zonde zijn als je alle informatie verliest die je hebt gebruikt om je website op te bouwen. Bij Fuerza WebDesign begrijpen we het belang van een betrouwbare back-up en kunnen we je helpen bij het veiligstellen van je website. Neem contact met ons op voor professioneel websitebeheer en gemoedsrust.

   Regelmatig je website checken

   Het belang van regelmatig je website checken kan niet genoeg benadrukt worden. Zelfs als je een statische website hebt, is het verstandig om deze regelmatig te updaten. Misschien moet je nieuwe contactinformatie toevoegen of recente wijzigingen in je team of productaanbod vermelden. Het is frustrerend voor bezoekers om verouderde informatie op een website te vinden. Jijzelf zou het ook niet prettig vinden om op een website terecht te komen waar informatie niet klopt of gedateerd is. Neem daarom ook af en toe de tijd om je eigen website te bezoeken en te controleren of alles nog naar behoren werkt en of alle informatie up-to-date is. Zorg ervoor dat jouw website een positieve en betrouwbare gebruikerservaring biedt.

   Een veilig wachtwoord kiezen

   Het is essentieel om regelmatig een nieuw wachtwoord aan te maken voor je website. Kies bij voorkeur een wachtwoord van 12 tot 16 karakters lang. Vermijd wachtwoorden die gemakkelijk te onthouden zijn, omdat deze ook gemakkelijk te kraken zijn. Controleer ook of andere gebruikers van de website veilige wachtwoorden gebruiken. Verwijder oude gebruikers die niet langer aan de website werken via het WordPress hoofdmenu om misbruik van je website te voorkomen. Bij Fuerza WebDesign begrijpen we het belang van een veilige online omgeving en staan we klaar om je te helpen met het versterken van de beveiliging van je website. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

   Thema’s en plugins van WordPress

   Met het oog op een effectieve en zoekmachinevriendelijke website, is het essentieel om ongebruikte plugins te verwijderen. Deze kunnen namelijk je website vertragen en zelfs de veiligheid in gevaar brengen. Hetzelfde geldt voor oude thema’s, die extra risico’s met zich meebrengen. Zorg dus voor één thema als back-up en gooi de rest gewoon weg. Bij Fuerza WebDesign kun je vrijblijvend advies krijgen over het optimaliseren van je website en het verbeteren van de SEO-score. Met behulp van Google Analytics kun je waardevolle inzichten krijgen in het gedrag van je websitebezoekers. Een effectieve website is voortdurend in beweging en blijft up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Laat het beheer van je website daarom over aan de experts bij Fuerza WebDesign. Informeer nu naar de mogelijkheden!

   Beveilig je website!

   Zorg ervoor dat je website veilig en beschermd is met een SSL-certificaat en een beveiligingsplugin. Hoewel niet alle hostingbedrijven even veilig zijn, is het belangrijk om te investeren in een goede en veilige host. Een expert kan je helpen bij het instellen van de beveiligingsplugin, zodat je website optimaal beschermd is zonder bezoekers te weren of jezelf de toegang te ontzeggen. Vergeet niet dat Google websites zonder SSL-verbinding ‘straft’, dus het is essentieel om je website te beveiligen met een SSL-certificaat. Laat je informeren over de mogelijkheden om je website te beveiligen en te beschermen.

   Wat is de laadsnelheid van jouw website?

   Ook de laadsnelheid van je website is een cruciaal punt om in de gaten te houden. Als het langer dan 10 seconden duurt voordat je website is geladen, loop je hoogstwaarschijnlijk veel bezoekers mis. Niemand wil immers wachten op het laden van een website terwijl ze snel informatie willen vinden. Het is belangrijk om te voorkomen dat potentiële klanten hierdoor afhaken. Zorg er daarom altijd voor dat je afbeeldingen geoptimaliseerd zijn en maak gebruik van een caching plugin. Comprimeer je bestanden en maak ook gebruik van een CDN om de laadsnelheid van je website te verbeteren. Bij Fuerza WebDesign kunnen we je hier vrijblijvend advies over geven en ervoor zorgen dat je website optimaal presteert. Want één ding is zeker, een snelle website is van groot belang om je doelgroep te bereiken.

   Optimaliseer ook je Database!

   Als je website al wat ouder is, is waarschijnlijk het aantal bestanden ook meegegroeid. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld oude spam, bestanden van plugins of thema’s die niet meer worden gebruikt, pagina’s die uitgeschakeld zijn of reacties van bezoekers. Het is verstandig om de bestanden regelmatig op te schonen. Vergeet natuurlijk niet om eerst een back-up te maken! Anders ben je straks niet alleen die oude bestanden kwijt maar heb je helemaal niets meer.

   Maak je website zoekmachine vriendelijk!

   Is jouw website moeilijk te vinden in zoekmachines omdat deze niet zoekmachinevriendelijk is? Geen zorgen! Fuerza WebDesign kan je helpen om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over SEO en een grondige analyse van je website. Daarnaast kunnen we een tracking code installeren om inzicht te krijgen in het gedrag van je bezoekers en zo beter op je doelgroep in te spelen. Laat ons je website zoekmachinevriendelijk maken en bereik meer succes online.

   Een effectieve website

   Het belang van up-to-date website beheer wordt steeds duidelijker. Een website die niet regelmatig wordt bijgewerkt en onderhouden, is eigenlijk zonde van al het werk dat erin is gestoken. In de digitale wereld veranderen dingen snel, en het is essentieel om deze veranderingen bij te houden en aan te passen. Door het uitbesteden van het website beheer, weet je zeker dat een expert op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, zodat jouw website altijd optimaal presteert. Een effectieve website is immers van groot belang om je doelgroep te bereiken. Dus waarom zou je energie steken in een website die niet up-to-date en effectief is? Kies voor website beheer uitbesteden en bereik het maximale succes online.

   Wil jij ook je website ondehoud en support uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op met onderstaand formulier.

   Deal:

    Als je door ons een website of webshop laat maken krijg je het eerste jaar je Domijnregistratie én Hosting ter waarde van €234,- excl. BTW helemaal GRATIS!

   Hosting en domeinnamen

   Indien gewenst kan ik je Domeinnaam registreren/verhuizen en je website of webshop hosten op mijn deel van een cloudserver voor €19,50 excl. BTW per maand, per jaar te voldoen. Hiervoor krijg je uiteraard je domeinnaam ( extra domeinen €17,50 per stuk) maar ook SSL beveiliging, Anti-spam software, E-mail adressen (maximaal 10, meer in overleg), optimalisatie software en aanvullende eveneens vooraf geïnstalleerde beveiligingssoftware. Bovendien controle /onderhoud op het juist, constant en snel functioneren van je website of webshop. Het mooie van Cloudservers is niet alleen de snelheid maar ook de opschalingsmogelijkheden per website. Bij genoemde prijs gaan we uit van standaard websites en webshops met “normaal” gebruik en traffic. Ga je hier overheen, geen probleem maar moeten we even praten en een prijs afspreken. In de cloud kan je makkelijk opschalen wat geheugen, werkgeheugen en processoren betreft dus in principe kunnen we “alles “ aan.

   Fuerza WebDesign richt zich met haar diensten op het verbeteren van JOUW Online resultaat!

   SEO en SEA

   Zoals eerder opgemerkt verzorg ik de basis SEO voor organische vindbaarheid in Google. We kunnen dat optimaliseren maar daar schakel ik experts voor in. Zij zijn gespecialiseerd en doen de hele dag niet anders terwijl mijn expertise in het bouwen van WP websites en shops ligt.

   Dit geldt ook voor SEA. In overleg plannen we Google ads en Google shopping campagnes om zowel de traffic, je naamsbekendheid als ook, uiteraard, je omzet, te verhogen. Want daar draait het uiteindelijk om: Een mooie website is een leuk visitekaartje maar het moet wel converteren met als resultaat een duidelijke en significante omzet verhoging door verkopen en/of genereren van leads!

   Online Business beginnen website laten maken door Fuerza Webdesign

   Mocht je vragen hebben, bel, mail of whatsapp me gerust. Alle verdere info tref je op deze website. Ga naar mijn portfolio om een aantal voorbeelden van eerdere projecten te bekijken.

    

   Fuerza WebDesign

   Mail: info@fuerzawebdesign.com

   Laten we iets gaan maken!

   Plannen voor een nieuwe website? Of je oude website vervangen? Webshop maken? Laat ons weten wat je plannen zijn en bel, mail of app ons.

   Fuerza WebDesign

   Webdesign, websites, webshops, Content, Cloudhosting, Domeinnamen,
   SEO, SEA, Onlinemarketing.

   Nieuwsbrief

   Copyright © 2024Fuerza WebDesign