Werken met Fuerza WebDesign

Werken met Fuerza WebDesign

Website laten bouwen door Fuerza WebDesign, voorwaarden en condities

Start: Om te beginnen heb ik het volgende nodig:

 1. Heb je al een domeinnaam (URL)? Zo ja, bij welke provider is deze gehost.
 2. Is dat ook je mailprovider? Zo niet welke is dat?
 3. Ik prefereer mijn eigen servers van Siteground voor mijn klanten, dit ivm snelheid, veiligheid en mijn eigen overzicht. Dit is GEEN verplichting maar wel makkelijker beheersbaar voor mij en sneller voor jou bij het verlenen van service. Zie onder Hosting en Domeinnamen
 4. Maak een keuze of geef een idee van wat voor soort website je wil aan de hand van voorbeelden of de templates.
 5. Heb je een logo? Heb je de kleurnummers?
 6. Wil je de site in de kleuren van je logo? Of dat die kleuren ergens terug komen? Of andere kleur wensen? Geef dat svp aan. Zodra ik een idee heb van wat je wil begin ik met het opzetten van de site.

 

Vervolg: Bouwen van de site/shop

 1. Jij geeft aan welke foto’s en teksten je wil gebruiken, ik voeg ze toe aan de site. In overleg bepalen we wat waar moet komen. Wijzigen achteraf is altijd mogelijk. Heb je geen foto’s/teksten dan wil ik ze er ook bij zoeken/schrijven maar dat kost meer tijd uiteraard.
 2. We hebben dagelijks/wekelijks contact over de voortgang, jouw input is vereist. Als ik niets hoor dan ga ik er vanuit dat alles overeenkomstig je wensen is en werk ik verder.
 3. Ik zorg dat de site beveiligd is met SSL en de mail beschermd wordt door anti-spam en recaptcha.
 4. Tevens wordt de SEO en snelheid zo optimaal mogelijk ingesteld met bekende plugins.
 5. Google Analytics en Search worden ingesteld en voor jou zichtbaar gemaakt in de site met behulp van Site Kit, dit voor het volgen van aantallen bezoekers en op welke pagina’s deze komen. Zo kan je zien wat het effect is organisch, bij mail, advertenties (SEA) en/of social media acties.
 6. Doel is niet alleen een representatieve site maar ook een goed converterende site.

Overigen:

 1. Facturering en betaling van het overeengekomen bedrag: 50% bij acceptatie voorwaarden en aanvang, 50% bij oplevering uiterlijk binnen één maand na aanvang. Is de site om wat voor reden dan ook nog niet klaar dan worden na facturatie/betaling van het tweede deel uiteraard de resterende werkzaamheden/wijzigingen/aanpassingen nog verricht. Bij geschillen gelden mijn algemene voorwaarden (nog nooit voorgekomen, we komen er altijd wel uit!).
 2. Na oplevering hanteer ik nog gratis 3 wijzigingsrondes binnen 1 maand na oplevering voor aanpassingen welke je nodig vind. Deze komen pas naar boven als je met je site bezig en aan het testen bent. Immers een site of shop is veel omvattend en het is lastig om het resultaat in het begin al te overzien.
 3. Let op: voor het beste organische resultaat in Google ( je ranking) is het van belang dat je met grote regelmaat, teksten aanpast/toevoegt, Blogs plaatst, je site onderhoud dwz geen dode links, template en plug-in updates etc.
 4. Voor punt 3 kun je bij mij een onderhoud /support contract afsluiten. Is slechts €65,- per maand, je zit nergens aan vast maar ik regel dan alles wat nodig is om je site in topconditie te houden. Ook kun je dan tekst en foto wijzigingen doorgeven (ik zorg dan dat ze, meestal, per omgaande geplaatst worden) Vragen stellen kan altijd. Een website of webshop groeit met je bedrijf mee en zal altijd aan veranderingen en aanpassingen onderhevig zijn dus wil je dat ik meer doe zoals blogs schrijven, extra pagina’s aanmaken en inrichten, webshop er bij maken etc. dan moeten we daar een bedrag voor afspreken.

Deal:

 

Als je door ons een website of webshop laat maken krijg je het eerste jaar je Domijnregistratie én Hosting ter waarde van €234,- excl. BTW helemaal GRATIS!

Hosting en domeinnamen

Indien gewenst kan ik je Domeinnaam registreren/verhuizen en je website of webshop hosten op mijn deel van een cloudserver voor €19,50 excl. BTW per maand, per jaar te voldoen. Hiervoor krijg je uiteraard je domeinnaam ( extra domeinen €17,50 per stuk) maar ook SSL beveiliging, Anti-spam software, E-mail adressen (maximaal 10, meer in overleg), optimalisatie software en aanvullende eveneens vooraf geïnstalleerde beveiligingssoftware. Bovendien controle /onderhoud op het juist, constant en snel functioneren van je website of webshop. Het mooie van Cloudservers is niet alleen de snelheid maar ook de opschalingsmogelijkheden per website. Bij genoemde prijs gaan we uit van standaard websites en webshops met “normaal” gebruik en traffic. Ga je hier overheen, geen probleem maar moeten we even praten en een prijs afspreken. In de cloud kan je makkelijk opschalen wat geheugen, werkgeheugen en processoren betreft dus in principe kunnen we “alles “ aan.

Fuerza WebDesign richt zich met haar diensten op het verbeteren van JOUW Online resultaat!

SEO en SEA

Zoals eerder opgemerkt verzorg ik de basis SEO voor organische vindbaarheid in Google. We kunnen dat optimaliseren maar daar schakel ik experts voor in. Zij zijn gespecialiseerd en doen de hele dag niet anders terwijl mijn expertise in het bouwen van WP websites en shops ligt.

Dit geldt ook voor SEA. In overleg plannen we Google ads en Google shopping campagnes om zowel de traffic, je naamsbekendheid als ook, uiteraard, je omzet, te verhogen. Want daar draait het uiteindelijk om: Een mooie website is een leuk visitekaartje maar het moet wel converteren met als resultaat een duidelijke en significante omzet verhoging door verkopen en/of genereren van leads!

Online Business beginnen website laten maken door Fuerza Webdesign

Mocht je vragen hebben, bel, mail of whatsapp me gerust. Alle verdere info tref je op deze website. Ga naar mijn portfolio om een aantal voorbeelden van eerdere projecten te bekijken.

 

Fuerza WebDesign

Mail: info@fuerzawebdesign.com

Laten we iets gaan maken!

Plannen voor een nieuwe website? Of je oude website vervangen? Webshop maken? Laat ons weten wat je plannen zijn en bel, mail of app ons.

Fuerza Webdesign

Webdesign, websites, webshops, Content, Cloudhosting, Domeinnamen,
SEO, SEA, Onlinemarketing.

Nieuwsbrief

Copyright © 2024Fuerza WebDesign