Over Fuerza WebDesign

Wij Maken Websites

Wat moet je weten over ons? Fuerza WebDesign maakt betaalbare websites en webshops! Door het goed toepassen van de SEO mogelijkheden genereren wij meer relevante bezoekers die uiteindelijk voor meer omzet zullen zorgen. Wij gaan er van uit dat onze klanten zich moeten kunnen concentreren op hun corebusiness in plaats van uren en dagen bezig te zijn met iets wat niet hun vakgebied is. Daarom werkt Fuerza WebDesign met een veel toegepast en zeer flexibel CMS systeem waarmee je voor een zeer betaalbare prijs niet alleen professioneel voor de dag komt maar ook zelf het nodige aan je website kunt aanpassen, toevoegen en bijhouden zonder speciale kennis.

Van Ontwerp tot Realisatie

Brede variatie aan mogelijkheden

Wij zorgen voor search engine optimalisatie  (SEO) mogelijkheden in je site zodat je makkelijker vindbaar bent door de zoekmachines. Belangrijk is ook dat onze websites “responsive” zijn, dat wil zeggen direct geschikt voor tablets en smartphones. Fuerza WebDesign helpt bij het het verder optimaliseren (SEO) en het aanmaken van (regionale) advertentiecampagnes (SEA) zodat je ook daadwerkelijk wat aan je website en/of websop hebt! Immers je kan nog zo’n mooie site hebben, zonder bezoekers heeft het geen enkele zin.

Met groot enthousiasme en gesteund door kennis en techniek halen we alles uit de kast om je producten of diensten zo goed mogelijk weer te geven op het web en vindbaar te maken in de zoekmachines. Of je nou een simpele website wilt of een complete webshop, wij helpen je graag.

WordPress

Het meest veelzijdige platform met gebruiksvriendelijke CMS zodat je zelf ook het een en ander kan doen aan je website of webshop. Wij leggen je uit hoe je dat kan doen. Wil je dat niet? No problem, wij doen het onderhoud voordelig voor  je.

Hosting en domeinnamen

Niets zo vervelend en slecht rankend als een trage website of webshop. Fuerza WebDesign heeft snelle cloudhosting inclusief SEO en beveiligingstools voor een All-in prijs per jaar.

SEO, SEA en Google

Een hoge vindbaarheid in Google is essentieel om je naam, bedrijf en producten op het internet bekend te maken en aan te bieden. Fuerza WebDesign heeft de expertise in huis!

Content Schrijven

Fuerza WebDesign kan je Teksten schrijven en/of redigeren. Voor een hoge ranking in Google zijn de juiste teksten en keywords nodig in combinatie met je SEO tools.

WP ONDERHOUD

Door onze ervaring kunnen wij overweg met bijna alle WordPress builders en templates. Voor een bescheiden maandelijks bedrag zorgen wij voor het probleemloos funcioneren van je website of webshop. Ook voor wijzigingen, aanpassingen en uitbreidingen.

Websites en Webshops van Fuerza WebDesign Webdesign

Filosofie

De filosofie van Fuerza WebDesign Webdesign is dat een mooie en professionele website niet duur en complex hoeft te zijn maar wel goed vindbaar in de zoekmachines. De hoofdzaak voor jou als ondernemer is dat de website voor jou werkt in plaats van andersom! Het succes van je site wordt bepaald door het aantal bezoekers en de kwaliteit van die bezoekers. Ons systeem evolueert voortdurend. Dit betekent dat verbeteringen automatisch worden doorgevoerd in alle systemen door middel van updates. Zo heb je altijd de nieuwste versie, zorgeloos en eenvoudig.

Fuerza WebDesign richt zich met haar diensten op het verbeteren van JOUW Online resultaat!

Laten we iets gaan maken!

Plannen voor een nieuwe website? Of je oude website vervangen? Webshop maken? Laat ons weten wat je plannen zijn en bel, mail of app ons.

Fuerza WebDesign


Webdesign, websites, webshops, Content, Cloudhosting, Domeinnamen,
SEO, SEA, Onlinemarketing.

Nieuwsbrief

Copyright © 2024Fuerza WebDesign