Beter gevonden worden in Zoekmachines

 

SEO en SEA

Google, SEO, SEA en meer

Verhoog nu je Vindbaarheid in Google!

Een hoge vindbaarheid in Google is een van de belangrijkste online marketing doelstellingen voor het promoten van je naam, bedrijf en producten op het internet. Het vinden van de juiste manier om bekend te worden met je website, is belangrijk voor de uiteindelijke resultaten. Je bedrijf kan nog zo’n mooie en informatieve website hebben, maar bereikt hij ook de door jou beoogde doelgroep? Adverteren is een mogelijkheid om meer potentiële klanten te vinden. Kan je met je website de bezoekers ook om zetten in klanten, of anders gezegd krijg je ook voldoende conversies? Je bepaald zelf voor je bedrijf wat de beste en meest efficiënte manier is om van jouw internet investeringen een commercieel succes te maken. Fuerza WebDesign helpt je om de hoogst haalbare resultaten te krijgen.

Skills

Online Marketing Strategie

Volgens Fuerza WebDesign moet een goede online marketing strategie in ieder geval streven naar de hiernaast staande doelen ->

Bovendien is het overzicht houden dmv statistieken minstens zo belangrijk. Immers je moet ook kunnen zien wat er werkelijk gebeurt middels o.a. Analytics en andere tools. Hoeveel bezoekers krijg je na bepaalde acties en waar komen ze vandaan? Zo kun je finetunen en de volgende actie succesvoller maken. Meten is weten!

Conversie

Een website moet ook werkelijk voor jou werken m.a.w. converteren en wat opleveren!

Relevante bezoekers

Het aantrekken van meer relevante bezoekers  via zoekmachines, zowel organisch, SEO dus, als met SEA en andere technieken.

Hogere Omzet

Het uiteindelijke doel van je website is niet een mooie website maar het behalen van een hogere omzet. Dit doen we o.a. door een logische opbouw en voldoende call2 actions in te bouwen.

Unieke Content

Zonder duidelijke, heldere en unieke teksten voorzien van de juiste keywords gaat het niet werken. Voor betere organische resultaten moet je de tijd nemen en kennis van zaken hebben. Fuerza WebDesign schrijft het!

Search Engine Advertising SEA Fuerza WebDesign helpt

Online Marktonderzoek

Succesvolle Website of Webshop

Een mooie website met de juiste inhoud is slechts een klein deel voor het succesvol exploiteren van een website. Het bepalen van wat je wil bereiken en met welke mensen is belangrijk! Dit omdat de marketing strategie daarop gebaseerd zal gaan worden. Hoger in Google komen, levert meer bezoekers hetgeen natuurlijk belangrijk is. Echter het is nog belangrijker om de juiste mensen op de juiste manier te bereiken! Dat doen we met online marktonderzoek, zo komen we meer te weten over de bezoekers maar ook over hoe we ze het beste bereiken kunnen.

Gebruik van zoekwoorden

Door zoekwoord onderzoek bepalen we welke zoekwoorden(keywords) gebruikt worden om naar je producten en/of site te zoeken. Ook bij jou concurrenten wordt gekeken op welke keywords zij adverteren. Met Google zoeken is al niet eenvoudig, laat staan gevonden worden! Het vereist een uitvoerig marktonderzoek om een goed beeld van je doelgroep en de markt te krijgen.

SEO search engine optimalisatie Fuerza WebDesign helpt je beter gevonden te worden

Voordelen SEO en SEA

Wat zijn de voordelen van SEO?

Meer bezoekers naar uw website is belangrijk maar je wil ook meer leads en meer omzet! Het optimaliseren van je website voor de vindbaarheid in Google  en andere zoekmachines is hiervoor absoluut noodzakelijk De voordelen van een hogere positie bij de diverse zoekmachines zijn duidelijk: potentiele klanten kunnen je beter vinden, het bedrijf en producten worden bekender bij een breed publiek en je krijgt meer geïnteresseerden die je anders niet gehad zou hebben.

Wat zijn de voordelen van SEA?

Als je snel resultaat wilt boeken dan is een pay-per-click campagne een optie: Je betaalt alleen als er op je advertentie(s) wordt geklikt; De werking van het online adverteren kan voordelig getest worden; Je bepaald zelf het aantal zoekwoorden; je kunt zelf bepalen hoe je wil adverteren: regionaal, landelijk, per categorie, via partnersites en/of andere zoekmachines, je kan de resultaten precies volgen zodat je ook direct kan bijsturen. Maar ook SEA is een vak apart en vereist kennis. 

Verschil SEO en SEA

 

Wanneer je een zoekopdracht ingeeft  bij een zoekmachine dan verschijnen er twee soorten zoekresultaten:

– De organisch o.a. door links van/naar uw website (gratis)

– De pay-per-click advertenties (SEA) boven- en onderaan

SEO (Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie is voor betere vindbaarheid in de organische resultaten.

SEA (Search  Engine  Advertising), of zoekmachine advertenties is voor meer websitebezoekers via de betaalde advertenties.

Vindbaarheid in Google en andere zoekmachines is een vak apart en daar gaat veel tijd in zitten. Dit zowel wat uitvoering betreft als ook de zichtbaarheid van de resultaten. Fuerza WebDesign stelt de basis in, voor optimale resultaten werken wij samen met een gespecialiseerd Online Marketing bureau.  Gemiddeld ga je pas na 3 tot 6 maanden wat merken van de SEO inspanningen.

Websites en Webshops van Fuerza WebDesign Webdesign

Laten we iets gaan maken!

Plannen voor een nieuwe website? Of je oude website vervangen? Webshop maken? Laat ons weten wat je plannen zijn en bel, mail of app ons.

Fuerza WebDesign


Webdesign, websites, webshops, Content, Cloudhosting, Domeinnamen,
SEO, SEA, Onlinemarketing.

Nieuwsbrief

Copyright © 2024Fuerza WebDesign