Waarom Domeinnamen en Hosting bij Fuerza WebDesign?

Het begint bij een domeinnaam.

Eerst moet je een domeinnaam registreren. Je controleert of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. Heb je een of meerdere domeinnamen bedacht en zijn deze beschikbaar? Dan kun je jouw domeinnaam claimen en registreren we ze voor je!

– Jouw domeinnaam is snel geregistreerd.

– Keuze uit 400+ extensies

– Volledige controle over je domeinnaam

– 7 Dagen per week support

Welke hosting heb je nodig?

Je kiest het hostingpakket dat het beste bij je pas. Fuerza WebDesign adviseert je wat voor jouw toepassing, website of webshop het beste hosting pakket zou kunnen zijn: een gedeelde server (goedkoopste) of een eigen server (VVP) of een server in de cloud. De keuze hangt af van de te verwachten traffic en de daarbij benodigde schijfruimte. Echter opschalen en downgraden is altijd mogelijk al naar gelang de behoefte. Fuerza WebDesign zorgt voor je account en richt deze voor je in. Je kunt er altijd zelf bij, je DNS aanpassen, PHP aanpassen, SSL installeren, emails aanmaken etc etc.

Zelf de regie in handen

Of je nu een website, webshop of applicatie bouwt, het is jouw project. Wij willen daarom dat je zelf de juiste keuzes kunt maken, zodat je het op je eigen manier kunt doen. Bij Hosting via Fuerza WebDesign bepaal je zelf welk pakket het beste bij jouw project past. Uiteraard kun je rekenen op ons advies en ondersteuning.

Duidelijke keuzes

Je wilt zeker weten dat het pakket dat je kiest past bij jouw project. Daarom bieden wij niet onnodig veel pakketten aan. Een aantal basispakketten, die je indien nodig gemakkelijk kunt uitbreiden. Ook uitbreiden van een gedeelde server naar een VVP server regelen we snel voor je

Stabiele & snelle servers

Jouw project moet altijd online zijn. Daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze servers. Zo zorgen we dat deze stabiel en snel zijn. De keuze van het pakket is hierbij wel belangrijk want een VVP server is altijd sneller dan een gedeelde server dus het hangt helemaal van je toepassing af welke hosting via Fuerza WebDesign de juiste keuze is.

Veiligheid

Je wilt je geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van jouw project. Daarom werken onze techneuten en nerds continu aan het nog veiliger maken van ons platform. De mogelijkheden voor extra beveiliging en spamfilters zijn uiteraard aanwezig en kies je zelf. Zo kun jij veilig aan de slag.

Fuerza WebDesign Webdesign visite kaartje

Laten we iets gaan maken!

Plannen voor een nieuwe website? Of je oude website vervangen? Webshop maken? Laat ons weten wat je plannen zijn en bel, mail of app ons.

Fuerza WebDesign BV

Webdesign, websites, webshops, Content, Hosting, Domeinnamen, SEO, SEA, Online marketing.

Copyright © 2024 WebIntense WebDesign